Tantra retreat voor vrouwen; Come into the light dear innerchild!

 

Welkom

Je bent van harte welkom op ons tantra retreat voor vrouwen, come into the light dear inner child! Dit is deel 1 van een reeks van twee. Je kan ze echter ook onafhankelijk van elkaar volgen.

Dit is een retreat waar we het hele weekend vol liefde en compassie gaan werken met ons eigen innerlijk kind. Dat wil zeggen, de emotionele energie in ons die nog niet tot volwassenheid is gekomen. Dit doen we aan de hand van de karakterstructuren en tantrische oefeningen.

We gaan dit weekend kennismaken met wie je in essentie bedoeld bent te zijn, weer contact maken met je geboorterecht, zodat je je volledige potentieel kan gaan leven. En weer volop van jezelf en anderen om je heen kan gaan genieten.

Voor wie?

Dit weekend is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden die willen groeien naar een hoger bewustzijn.

Het kan zijn dat je:

 • eigenlijk best van baan zou willen veranderen, maar je weet nog niet hoe
 • je geen/nauwelijks seksuele uitwisseling meer hebt of ervaart
 • je geen idee hebt wat je nou eigenlijk komt doen op deze wereld
 • weinig intimiteit ervaart in je leven
 • meer creativiteit wilt leven, maar je weet niet hoe
 • veel drama en /of pijn ervaart in je leven, maar je weet niet hoe je dit kan doorbreken
 • nog in oude patronen met je ouders zit, ondanks dat je al volwassen bent

In dit weekend komen dit soort thema’s aan de orde zodat je meer helderheid krijgt en weer nieuwe stappen durft te zetten.

Wat gaan we doen?

Vanuit een warme liefdevolle vrouwen bedding besteden we aandacht aan jouw individuele proces en aan het groepsproces. Dit begeleiden we op een speelse en intieme manier. Het samen-Zijn met andere vrouwen geeft je van nature al een heerlijk gevoel. Dit komt omdat er een hormoon (oxytocine) vrijkomt als je in een warme, veilige bedding met vrouwen verblijft.

Je  leert je eigen kleine meisje bij de hand te pakken en hier zelf voor te gaan zorgen. De tantra gaat hierbij helpen. Tantra is een levenshouding waarbij je diepere ervaringen in je leven gaat herkennen en doorvoelen. Je wordt je helemaal bewust van de betekenis van leven. We gaan hier tijdens het weekend uitgebreid mee werken.

We dompelen onder in een warm bad van liefde en aandacht voor jezelf en voor elkaar, zodat er ruimte is om je te ontpoppen tot je ware staat van Zijn. Oude denkbeelden, sluiers en patronen (h)erkennen,  doorvoelen en vervolgens loslaten. Contact maken met de dansende Godin in jou. Plezier maken met andere vrouwen en vooral veel genieten, door het lichaam te bewegen en je schaduwkanten in het licht te brengen. We spreken je altijd aan op  je gezonde heldere weten. Op deze manier neem je daardoor afscheid van drama in je leven.

Wat kan je verwachten na dit weekend?

 • je bent in contact met je hele lichaam, je sensualiteit en durft contact te maken met anderen
 • je bent in contact met je volledige potentieel. Je weet wie je werkelijk bent en wat je grenzen zijn. Hierdoor weet je wat je missie is en ga je ernaar handelen
 • je gaat ware intimiteit aan met anderen vanuit gezond gedrag
 • je krijgt bewustzijn op oude gedragingen en transformeert deze
 • je voorkomt ziektes omdat je voor jezelf gaat zorgen en gaat leren wat je nodig hebt en communiceert hier helder over
 • je emoties mogen er helemaal zijn en je weet uit het drama te blijven
 • je kunt je uiten vanuit een volwassen positie
 • je bent in contact met je innerlijk kind en draagt daar zelf zorg voor

Informatie

Eerst volgende retreat is nog onbekend. Volgend jaar gaan we een datum prikken! Houd de website en facebook in de gaten.

De locatie van dit weekend is de Bronhoeve in Utrecht https://www.bronhoeve.com

De kosten bedragen €250,00 per persoon voor het retreat en €100 voor logies.  Bij inschrijving krijg je een intakeformulier toegestuurd en een uitgebreide mail met betalingsvoorwaarden.  Nadat deze is terugontvangen en je betaling is bijgeschreven, geldt een definitieve inschrijving. Bij twijfels naar aanleiding van je intakeformulier, nemen we contact met je op.

De algemene voorwaarden gelden zoals beschreven op de website van womanconsciousness.

Aankomst vrijdag 18.00 uur. Je kan dan je bedje uitzoeken ( er zijn drie slaapzalen) en daarna gaan we samen een lichte maaltijd eten. We beginnen deze avond om 20.00 uur. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers en vier begeleiders.

Einde retreat zondag 16.00 uur.

Het hele weekend wordt er vegetarisch gegeten. We gebruiken alleen spelt producten en biologische groenten e.d. Mocht je een speciaal dieet hebben, neem dan zoveel mogelijk zelf je spullen mee.

Opgeven doe je door een mail te sturen naar info@womanconsciousness.com

Het weekend wordt verzorgd door Jessica en Désirée en assistenten.

Bel of mail gerust voor vragen! 06-30793989

Om alvast in de stemming te komen:

Hier vind je het liedje Come into the Light.  De tekst van dit liedje slaat volledig op de reis van ons kind drama op weg naar vrede en het licht van ons zielsbewustzijn.
Where do I go with all these feelings?
And all these faces and open doors?
When everyone else seems so serene
And I just feel so insecureWhere do I go when all the pieces
of my heart lay on the floor?
You say…
“Come into The Light why don’t you?” 2x
“Come on Now! Come into The Light!”Where do I go with all these memories?
And all these bags filled up with shame?
How should I feel when you call me an angel?
And dress me in a crown of gold?What should I do when tears of sorrow
just won’t stay inside my eyes?
You say…
“Come into The Light why don’t you?” 2x
“Come on Now! Come into The Light!”What should I do when a gentle handed
reaches out to take my own?
How should I feel when tears of joy
they just won’t stay inside these eyes?What will I do when I start to love you?
and really trust and know you’re there?
You say…
“You’ll be in The Light where I am!” 2x
“Come on Now! Come into The Light!”
You be in the light where I am
come on now, come into the light.

Recensies:

December retreat 2107

Paula;

Ik ben al meerdere keren met IK-werk in aanraking geweest, maar dit is wel een heel bijzondere manier om mee te maken. Het zegt me nu veel meer: er is zóveel meer uit de karakterstructuren te halen dan ik tot nu toe heb meegemaakt. Dat komt mede door jouw therapeutische kracht Desiree! Heel creatief zoals jij dit aanpakt en ook met een vleugje humor. Toen je met mij het proces aanging dacht ik in eerste instantie: dit gaat niet werken! Dus wel! Ik weet nu dat ik leiderschap en overwicht in me heb en wil daar verder mee aan de slag.

Yvanka:

Wat was het een mooi weekend. Ik voel me top. Warm en geaard. Had zondag al veel energie en dat voel ik nog. Er is mij veel duidelijk geworden en ik wil leren hiermee om te gaan. Ontzettend dankbaar ben ik jullie en de rest van de groep. Mooi hoe open jullie zijn over jullie relatie; ik herkende hier veel in. Voor mij zijn jullie een voorbeeld. 

Merel:

Ik heb werkelijk genoten en wil dus ook graag meedoen met het weekend pasen. Wel ben ik wat verward en uit balans maar dat voelt verder okay . Ik heb het enorm gewaardeerd dat jullie je als stel zo kwetsbaar hebben opgesteld. Dit heeft mij ontroerd  maar ook zeker veel inzage gegeven omdat mijn partner en ik vanuit eenzelfde dynamiek handelen. Ik heb genoten van de warmte, de veiligheid en het respect onderling!!!!

Pauline:

Lieve vrouwen, We zijn nu bijna een week verder … en ik kijk met een grote glimlach terug op een geweldig mooi Butterfly weekend met jullie samen. Dank jullie wel voor zo veel liefde, warmte, knuffels, begrip en omarmingen. Ik bewaar jullie in mijn hart.