Womancircle Lelystad

Op deze dagen organiseren we vanuit verschillende invalshoeken een heerlijke middag voor jezelf, samen met andere vrouwen (sisterhood of womancircle). Hier kan je je verhaal of kennis komen delen. Vroeger werden dit soort bijeenkomsten de rode tent genoemd. Vrouwen deelden dan hun verhalen over menstruatie en geboorte. Jonge vrouwen werden zo voorgelicht.

Dit is een middag om even helemaal op te laden, uit te blazen, te lachen, genieten, huilen, verbinden, geheimen in het licht te brengen, snoepen, strelen, je sensualiteit te laten stralen, even geen rollen aan te nemen, maar helemaal te ZIJN SAMEN MET andere vrouwen.

Het kan ook best een intense middag worden omdat er ook proceswerk aan te pas kan komen en we elkaar kunnen spiegelen. Dit is dan wat er ECHT is op dat moment en geeft je uiteindelijk BEVRIJDING.

De middag kan bestaan uit: een womb ceremonie, massages in drietallen, tantra, adem- en proceswerk, oefeningen met de contactclown, klankschalen sessie, dans, grootmoedersenergie, stemexpressie, meditatie. Of iets wat iemand uit de groep inbrengt.

Er is geen ervaring nodig met tantra.

Investering: € 20,00

Locatie: praktijk Lelystad, Rivierenlaan 221.

Tijd: 12.00 – 16.00. Het is fijn als je iets te eten mee neemt voor bij de thee. Iets gezonds (dadels, fruit, nootjes o.i.d.).

Kijk hier voor de agenda.

Opgeven via: info@womanconsciousness.com