Tantra retreat voor vrouwen; Free your Innerchild

Dit weekend is een vervolg op het retreat Come into the light dear inner child/butterfly retreat. Je kan de retreats echter ook onafhankelijk van elkaar volgen.

In dit retreat ga je je script herschrijven aan de hand van de transactionele analyse en tantra. Dit doen we op een speelse wijze. Het wordt dan ook een creatief weekend. Daarnaast is er ruimte voor proceswerk, tantrische oefeningen, massages en dans- en stemwerk.

Na dit weekend heb je:

  • helder in welke groef jouw grammofoonplaat steeds blijft hangen en welke invloed dit heeft op je dagelijks leven en hoe je hier vrij van kan worden
  • meer contact met wie je in essentie bedoeld bent te zijn en handvaten en inzichten om hiernaar te gaan leven
  • meer ruimte voor echt intiem contact met jezelf en anderen (je partner/ouders/kinderen)
  • heerlijk genoten van jezelf en andere vrouwen in een sisterhood

Informatie

Het eerstvolgende weekend gaan we nog plannen. 

De locatie van dit weekend is de Bronhoeve in Utrecht https://www.bronhoeve.com

De kosten bedragen €250,00 per persoon voor het retreat en €100,00 voor logies.  Bij inschrijving krijg je een intakeformulier toegestuurd en een uitgebreide mail met betalingsvoorwaarden.  Nadat deze is terugontvangen en je betaling is bijgeschreven, geldt een definitieve inschrijving. Bij twijfels naar aanleiding van je intakeformulier, nemen we contact met je op.

De algemene voorwaarden gelden zoals beschreven op de website van womanconsciousness.

Aankomst vrijdag 18.00 uur. Je kan dan je bedje uitzoeken ( er zijn drie slaapzalen) en daarna gaan we samen een lichte maaltijd eten. We beginnen deze avond om 20.00 uur. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers en vier begeleiders.

Einde retreat zondag 16.00 uur.

Het hele weekend wordt er vegetarisch gegeten. We gebruiken alleen spelt producten en biologische groenten e.d. Mocht je een speciaal dieet hebben, neem dan zoveel mogelijk zelf je spullen mee.

Opgeven doe je door een mail te sturen naar info@womanconsciousness.com

Het weekend wordt verzorgd door Jessica en Désirée en assistenten.

Bel of mail gerust voor vragen! 06-30793989 of 06-25366457