Eigentijds Jongeren, Young Sisterhood in Amsterdam

SisterhoodYoung sisterhood is voor jonge vrouwen tussen de 18 en 35 jaar. Er is ongeveer 1 x per zes weken de mogelijkheid om in contact te komen met andere jonge vrouwen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, hooggevoeligheid, tantra, meditatie of seksualiteit en het fijn vinden om diepgaande gesprekken en oefeningen te ervaren.

We werken samen met Eigentijds Jongeren Amsterdam  https://eigentijdsejongeren.nl/

Er is natuurlijk ruimte om te chillen, te dansen, te chanten en gewoon ontspannen te kletsen.

Er is meer dan elders een bedding om af te stemmen.

Overprikkeling wordt op deze middagen zoveel mogelijk voorkomen. Een middag om je even helemaal begrepen te voelen, gelijkgestemden te ontmoeten, jezelf te laten zien, en in een veilige omgeving gevoelens te kunnen uiten. Je kunt daarnaast helemaal tot rust te komen en inzichten krijgen in situaties waar je op dat moment in je leven tegenaan loopt.

Wat gaan we doen?

Eerst aan elkaar wennen en aan de ruimte. Dan afstemmen. Voelen wat er nodig is. Oefeningen doen die daarbij passen. “Nee” voelen als je iets niet wilt en het dan ook niet doen. Of een “Ja” voelen, ook als het spannend is.

In contact komen met je vrouwelijke geslachtsorganen door daarover met elkaar te praten, verhalen van elkaar te horen, kennis tot je te nemen over tantra, of hele mooie oefeningen te doen. Mediteren of yoga oefeningen doen. Soms een film kijken of iemand uitnodigen die iets komt vertellen. Je mag zelf ook iets inbrengen.

Ook komt er proceswerk aan te pas. Dus als iemand ergens mee zit, dan is er ruimte om dit in de groep te delen en er helderheid over te krijgen.

Wat ga je ervaren:

  • meer bij jezelf zijn
  • voelen en weten wanneer je iets wilt of niet
  • grenzen leren aangeven
  • keuzes leren maken
  • weten wie je zelf bent
  • sisterhood

Waar en hoelaat?

In Amsterdam. De locatie maken we nog bekend.

Investering is € 17,50 per middag.

De tijd is van 13.00 – 17.00 uur.

Aanmelden via info@womanconsciousness.com

Klik hier voor de data.

Individuele sessies:

Veel jonge vrouwen/meiden ervaren hun omgeving als intens. Zeker als zij hooggevoelig zijn. Hierdoor ontstaan problemen op het gebied van werk, relaties of school. Of deze jonge vrouwen raken helemaal verstrikt in hun eigen emoties. Mocht jij even niet meer weten hoe je je leven op een rijtje krijgt, hoe je om moet gaan met je eigen emoties en zit je soms verstrikt in het netwerk van gedachten en overleven? Kom dan gerust voor een individuele sessie.

Mocht je geen geld hebben, dan kan je gebruik maken van het life voor life project (zie verder bij contactgegevens)

De middagen worden gegeven door Désirée en Jessica samen. De individuele sessies worden gegeven door Désirée.

Je bent van harte welkom in het HSP centrum in Amsterdam of op onze eigen praktijk in Lelystad.