Over ons

Desiree
Desiree

Désirée

Mijn naam is Désirée van der Pal, geboren in 1967. Ik ben moeder van vier uitwonende volwassen prachtige hoog gevoelige kinderen. Ik ben zelf ook hoog gevoelig. Dit is gedurende mijn hele leven een uitdaging geweest. Momenteel weet ik goed met mijn hoog gevoeligheid om te gaan. Daardoor is mijn specialisatie om met HSP vrouwen te werken.

Ik heb heel wat ervaringen opgedaan in dit leven waardoor ik ben gegroeid tot de persoon die ik nu ben. Ik ben nu een zachte en krachtige vrouw, levend vanuit mijn intuïtie en hart waarbij ik mijn vrouwelijke en mannelijke  energie heb geïntegreerd. Ik sta erom bekend dat ik zeer doortastend ben en geen angst heb om moeilijke situaties bespreekbaar te maken en contact te maken met diepe pijn. Zo kan alles aan het licht komen wat tot nu toe onaanraakbaar is gebleven.

Ik heb zelf jarenlang vooral geleefd vanuit mijn mannenenergie. Dit was vooral om te kunnen overleven. Door hard te werken in hoge functies, heb ik veel gecreëerd. Dit heeft mij tot op zekere hoogte veel gebracht, maar ik heb per 1 januari 2015 mijn functie als regionaal senior beleidsmedewerker neergelegd. Het werken in deze maatschappij had mij zoveel gekost, dat ik bijna was opgebrand. Ik ontleende in die tijd mijn zelfbeeld aan mijn werk of studies en de rollen die ik invulde. Ik zag niet dat ik met maskers opliep.

Ik ben, nadat ik gestopt ben met werken, mij volledig gaan richten op mijn eigen vrouwelijke kwaliteiten. Zo ontdekte ik de kracht van mijn intuïtie en kreeg ik meer verbinding met mijn lichaam. Ik leerde grenzen stellen vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd. Ook kan ik nu in contact aangeven wat mijn behoeften zijn. Samen met Jessica, heb ik totaal mijn zachtheid en kwetsbaarheid hervonden. En juist daarin gedijt mijn mannelijke energie. Ik ben nu in het midden uitgekomen en ervaar balans, gezondheid en volop liefde in mijn leven.

Door mooie opleidingen, workshops, ervaringen en relaties kon ik transformeren en is liefde en echtheid momenteel de basis van mijn bestaan.

Ik werk heel graag met etherische oliën. Oliën hebben een ondersteundende werking op het herstel of de ondersteuning van het lichaam en werken daarnaast goed op de gemoedstoestand en de geest. Dit verwerk ik dan ook tijdens de sessies die ik geef.

Jessica

jess-normaal
Jessica

Mijn naam is Jessica, ook geboren in 1967. Ik leef vanuit mijn intuïtie en geef woorden aan gevoelens en energieën die ik observeer. Ik ben open, vriendelijk en zacht en spreek je aan op je kracht en je diepere zelf.

Na jarenlang in Portugal geleefd te hebben ben ik sinds mei 2016 weer terug in Nederland gekomen om hier mijn missie en visie samen met mijn soulpartner Désirée te leven en uit te dragen waar mogelijk. Ik probeer in contact met mijzelf en anderen de rustige, organische mediterrane leefstijl in te passen in het stressvolle leven in Nederland. Eerlijke oprechte uitwisseling, lichamelijk contact, massages, klank, dans, samen Zijn, zijn mijn primaire voorwaarden om te Leven.

De retreats, yoni eidagen en individuele sessies zijn voor mij een feest om te mogen geven. We creëren ruimte en tijd om oprecht met elkaar te kunnen verbinden.

Ik werk ook als holistisch tandarts. Dat wil zeggen dat ik, naast de reguliere tandheelkundige behandelingen, de verbinding leg tussen je gebitstoestand en je algehele gezondheid en emoties. Ik heb me daarnaast gespecialiseerd in het begeleiden bij traumatische – en angstklachten bij kinderen en volwassenen.  1 dag per week werk ik ook als kindertandarts in Lelystad.

Wil je hier meer informatie over, stuur dan een email naar tandartsjessica@outlook.com.

Bekijk ons curriculum vitae

Onze missie

Wij werken op een holistische wijze. Holistisch betekent voor ons heelwording. Geen bestrijding van hinderlijke symptomen, maar laten zijn wat er is met als doel het verleden of de pijn los te laten en helemaal in het hier en nu te leven. Hiervoor is lef om te voelen en aarding/gronding nodig. Als je onze hulp inroept, dan zoeken wij samen met jou naar de manier die jou het beste helpt zodat je je eigen-wijsheid en gezonde delen in je geest weer kan hervinden. Dit kan zijn door een individuele sessie of een yoni healing. Of misschien past groepswerk beter bij jou.

Ook praten we over jouw leefwijze en voeding en geven wij, als je dat wilt, adviezen vanuit de Ayurveda. We maken tevens gebruik van essentiële oliën om het jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze visie

Graag helpen wij vrouwen te groeien naar een hoger bewustzijn waardoor het leven gemakkelijk wordt en er steeds minder lijden is. Wat nodig is, is hartcontact en verbinding, met jezelf en met elkaar. Leven vanuit oude patronen of overtuigingen kan dan worden herkend en vervolgens los gelaten.

Samen voelen wat er nodig is, dat is de eerste stap. En dan DOEN. De focus op lijden loslaten, en kiezen voor leven vanuit echtheid. Dit is een proces en een keuze vanuit vertrouwen en overgave. We geloven dat iedere vrouw kan komen tot een hoger bewustzijn. Sisterhood kan daarbij helpen.  We geven elkaar de hand en helpen elkaar te groeien. Dat maakt de wereld mooier en zo leeft iedere vrouw haar authentieke vreugde, levenslust en schoonheid.

Waarom

Iedereen heeft mannelijke en vrouwelijke energie in zich. Als dit uit balans is, kom je niet tot je potentieel.

Wij geloven dat deze wereld op dit moment meer vrouwenenergie nodig heeft. Energie die de wereld zachter maakt, ontvankelijker, liefdevoller en waar kwetsbaarheid een kracht wordt. Vrouwen kunnen creëren, ondersteunen, voor een warme bedding zorgen en daardoor de wereld meer tot haar potentieel laten komen.

Samen volgen we de opleiding tot Tantrisch inner grouding therapist bij de Tantra Academy van het Soultantra Institute.

Biologische tandheelkunde

Vanaf 19 maart 2018 werken Jessica en Desiree ook als tandartsteam!

http://www.debiologischetandarts.nl/werkwijze/#ons-team

Jessica is holistische tandarts en Desiree is de tandartsassistente opleiding aan het volgen. Dit om de missie van Jessica totaal te ondersteunen zodat zij dit prachtige vak kan uitvoeren. Desiree vindt het heerlijk om naast de tantra ook heel praktisch bezig te zijn. Iedere maandag, dinsdag en woensdag zijn wij in Leeuwarden. Op donderdag en vrijdag werkt Desiree in de praktijk van Womanconsciousness in Lelystad.

 

 

Reviews: dit zeggen klanten over ons

Recensie Google Yoni ei dagLees hieronder de recensie van Seraphim Berger:

Recensie Google Seraphim BergerLees hieronder de review van Lieneke Postema: