Yoni healing Lelystad

Yoni healing: wat is het en is het iets voor jou?

In onderstaand filmpje krijg je meer uitleg over Yoni healing bij Woman Consciousness en kun je alvast kennis maken met Désirée (links) en Jessica (rechts).

 

Maha Yoni healing ®, feminine healing traject

Op deze pagina vind je meer informatie over een Yoni healing, dat onderdeel is van een feminine healing traject.

Dit zijn meerdere sessies waarbij jij als vrouw totaal gaat voor innerlijke healing. Dit is proceswerk waarbij je steeds meer helder wil worden. Ontdek of dit traject helemaal is wat op dit moment bij jou past!

Vrouwen kiezen voor een yoni healing als zij meer gevoel en contact willen hebben in en met hun onderlichaam, meer creativiteit en levensenergie willen ervaren, meer intimiteit en seksualiteit willen in hun leven of blokkades willen opheffen. Een voorwaarde voor een yoni healing is dat je met beide benen op de grond staat en echt wil onderzoeken hoe je in het leven staat.

De yoni healing op zich is niet het doel. Het gaat om de weg naar zelfbevrijding. Zowel geestelijk als lichamelijk. Daarvoor zijn meerdere ontmoetingen nodig om tot bewustzijnsverruiming te komen op de gebieden waar jij tegenaan loopt in je leven. Dit is een feminine healing traject. Uiteraard is er wederzijds vertrouwen nodig.

In deze consulten bespreken we hoe je relatie is met je yoni en wat je allemaal hebt meegemaakt in je leven omtrent je vrouwelijke geslachtsorganen. En wat je verlangens zijn. Ook is er tijdens deze sessies veel ruimte om te voelen, ervaren en te ontdekken en uit te wisselen.

Wat gebeurt er bij een Yoni healing?

Een yoni is een klein Universum. Een heilige tempel. Jouw heilige tempel. Het is de bron van jouw shakti energie (ofwel levensenergie van binnenuit.

Tijdens een yoni healing wordt eerst jouw lichaam gemasseerd zodat je goed aanwezig bent in je lichaam. Dit gaat vaak samen met proceswerk. Daarna raakt Désirée langzaam en integer drukpunten aan op het bekkengebied, de buitenkant en binnenkant van je benen en aan de achterkant van je lichaam. De binnenkant van de yoni wordt alleen aangeraakt als jij daar toestemming voor geeft. De aanraking is dan gericht op het losmaken van verharde weefsels en het masseren van gevoelige gebieden waar trauma’s opgeslagen kunnen zijn (zelfs van je voormoeders).  Goed om te weten is dat de basischakra bij vrouwen zich bevindt op je baarmoedermond. Een yoni healing is, naast bevrijdend, ook heel aardend.

De yoni healingen worden altijd gegeven door Désirée en Jessica samen. Mocht jouw partner aanwezig willen zijn, dan kan dat ook. De individuele sessies worden gegeven door Désirée.

Désirée is afgestudeerd als Tantrisch vrouwencoach en Maha yoni healer® bij het Soul tantra Institute en Desiree en Jessica volgen samen de opleiding tot tantric inner grounding therapist.

Een yoni healing wordt niet gegeven als je menstrueert. Het lichaam is dan aan het reinigen en het is fijn om  de tijd daarvoor te nemen.

De yoni healingen vinden plaats in het Eszenzz centrum in Amsterdam of in onze praktijk in Lelystad.
Vooraf aan een sessie ontvang je een intakeformulier.

Investering

Een yoni consult duurt 2 tot 2,5 uur.
Kosten € 185,00 inclusief BTW. Betaling contact of via de pin (+ 3% transactiekosten).

Meenemen: grote handdoek, slippers en badjas (voor als je even naar het toilet wil gaan).

Voorbereidende sessies à 1,5 uur € 80,00.