Contact

Neem voor vragen gerust even contact met ons op, telefonisch of per e-mail. Ook als je twijfelt of een bepaald evenement geschikt voor jou is: overleg even met ons. Wij helpen je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Als je verder naar beneden scrolt op deze pagina, vind je de adressen van de locaties waar wij werken.

Voor meer informatie kan ons bellen:

Désirée 06-30793989, Jessica 06-25366457

Of verstuur een e-mail naar: info@womanconsciousness.com
Houd er rekening mee dat de mail in jouw spambox of ongewenste email terecht kan komen.

Je kunt ook contact opnemen door dit formulier te versturen:

 
  • Wij vinden jouw privacy erg belangrijk. De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden dan ook alleen gebruikt om contact op te nemen over jouw vraag. Bekijk voor meer informatie onze Privacyverklaring.
 

 

Bezoekadres voor workshops en individuele sessies

Rivierenlaan 221, 8226 LG in Lelystad

Life voor life project;

Voor wie?

Het Life for Life project is onderdeel van het Eszenzz centrum en heb ik overgenomen.

Het doel van het ‘Life for Life project’ is om mensen met een zeer klein of nihil resterend budget toch de gewenste zorg te bieden binnen de mogelijkheden en wensen die er zijn van en voor alle partijen. Het betreft bijvoorbeeld diegenen die gesitueerd zijn in een situatie zoals een persoonlijk faillissement, schuldsanering, personen die na een (vecht)scheiding met kinderen financieel geen ruimte meer hebben, personen die 100% afgekeurd zijn en daardoor geen financiële draagkracht meer hebben, langdurig ontslag en daardoor leven op het sociaal minimum, studenten met bijbaan zonder ouderlijke- of andere financiële steun en waarbij voor allen de gewenste zorg elders door omstandigheden niet voor handen ligt.

Je kan voor het eerste gesprek bij mij aangeven als je hier gebruik van wil maken, dan leg ik verder uit hoe het werkt en of er nog ruimte hiervoor is.