Aroma Touch, zachte helende massage met essentiële oliën

Een aroma touch massage is een zeer milde massage voor vrouwen en mannen met pijnklachten, burnout, stress, verminderde weerstand, vermoeidheid en overgevoeligheid (HSP). Zeker als je gevoelig ben voor geuren en sferen, is deze massage bij uitstek geschikt.

Als gecertificeerd aroma touch masseuses werken Désirée of Jessica tijdens de massage met 8 verschillende oliën die ingezet worden om te gronden, stress te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, en de homeostase (zelf genezend vermogen van het lichaam) te stimuleren.

De massage vindt plaats op de rug, nek, het hoofd en de voeten. Dit is voldoende om de energiebanen en reflexpunten te stimuleren en lichaam en geest totaal tot rust te brengen.

De essentiële oliën zijn 100% puur en de plant extracten zijn biologisch geteeld. Er zijn geen toevoegingen.

De oliën worden direct in het lichaam opgenomen, dringen diep in het weefsel en in de cellen door en doen hun helende werking.

De massage is zo rustgevend, dat je hele zenuwstelsel diep kan ontspannen. Daardoor neemt de stress af. Stress is een continu druk op het organisme. Als deze spanning steeds te hoog is, gaat het lichaam hieronder lijden en ontstaat uitputting. Bij deze hoge druk kan een aroma touch massage het best 3 x per week plaatsvinden (tegen een goedkoper tarief).

Na de massage ben je gegrond, is je stress verminderd, je natuurlijke weerstand tegen bacteriën toegenomen en je zelf genezend vermogen gestimuleerd. Daarnaast hebben de oliën een sterke emotionele ondersteunende werking. Zo helpen ze onder andere angsten verminderen, slapeloosheid bestrijden, communicatie verbeteren, tevredenheid en geluk bevorderen.

De massage duurt 60 minuten. Investering € 50,00. Je Betaling contant of via de pin (+ 3% transactiekosten).

Je kan hier meer lezen over welke oliën er tijdens de massage worden gebruikt en de fysieke en emotionele werking.

Recensies:

Dinsdag 17-10-17 heb ik mij voor het eerst laten verwennen met de aromamassage die mij gegeven werd door Désirée.  Van te voren mocht ik eerst een kaart trekken om te kijken welke godin er bij aanwezig zou zijn tijdens deze sessie… ik trok Nemetona “gewijde ruimte” een fijne kaart die qua tekst heel vertrouwd voelde. Daarna ging in op de tafel liggen en werd de massage gegeven met verschillende etherische oliën. De geuren waren stuk voor stuk zalig en de olie voelde heerlijk zacht en totaal niet vettig deze trok ook direct diep in mijn huid …
Eigenlijk direct al begaf ik me in een staat van waken en dromen ….en ook had na de massage een heerlijk rozig gevoel …totaal ontspannen en gelukzalig moest ik echt even een paar minuten lang de tijd nemen om rustig bij te komen van een vol uur subtiele maar toch ook intense massage. Ik kan iedereen aanraden om dit jezelf te gunnen…. want ik denk zomaar dat het onze gezondheid zeer ten goede komt. Ik heb ooit zelfs eens ergens gelezen dat het levensverlengend zou werken …er is hoe dan ook iig niets zo belangrijk voor een mens als een liefdevolle aanraking en of massage. Yvonne

Van Desiree heb ik intussen twee keer een Aroma Touch massage mogen ontvangen. Ik kan het iedereen aanraden. Het is een fijne, zachte massage die je helemaal in rust brengt. Desiree legt van te voren heel goed uit wat ze gaat doen en laat je alvast ruiken aan de oliën, waardoor een heel veilige en vertrouwde sfeer ontstaat. Een gewone massage is mij snel wat te veel, maar deze vorm is voor mij heerlijk. Daphne